Llibre

Els contes de Marc: Al parc

Edicions 96 ()

ISBN: 978-84-92763-53-5

Il·lustracions per Mara Pastor Granell

Al parc és el quart llibre d’una col·lecció que du per nom Els contes de Marc. Es tracta d’un seguit d’històries breus adreçades bàsicament a xiquets i xiquetes d’entre dos i sis anys.

Unes il·lustracions tendres i plenes de detalls suggeridors, acompanyen el text, sempre en forma de rimes. Ambdós elements ens mostren el dia a dia del protagonista i motiven a conéixer les seues descobertes i les seues vivències i emocions.

En aquest quart exemplar, Marc va al parc. En aquesta ocasió l’acompanyen uns animalets que observen com hi gaudeix. Amb el present llibre els infants poden compartir amb el protagonista l’estada al parc i gaudir-la. També les emocions de Marc són viscudes a través de les rimes que poden ser llegides i/o memoritzades, ja que Marc «es llança pels tobogans, com fan menudets i grans».

Aquestes històries permeten xiquets i xiquetes gaudir del llibre abans de saber llegir. Les converses sobre el seu contingut i la memorització de les rimes són elements introductoris interessants que poden completar-se amb uns recursos didàctics presents a final del llibre.