Llibre

Els contes de Marc: El cel

Edicions 96 ()

ISBN: 978-84-92763-20-7

Il·lustracions per Mara Pastor Granell

El cel és el segon llibre d’una col·lecció que du per nom Els contes de Marc. Es tracta d’un seguit d’històries breus adreçades bàsicament a xiquets i xiquetes d’entre dos i sis anys.

Unes il·lustracions tendres i plenes de detalls suggeridors, acompanyen el text, sempre en forma de rimes. Ambdós elements ens mostren el dia a dia del protagonista i motiven a conéixer les seues descobertes i les seues vivències i emocions.

En aquest segon llibre Marc contempla el cel: els núvos i les seues formes, el sol, la lluna i les seues fases…Un mon poètic de colors i imaginació, que permet trobar semblances entre els objectes del cel i elements de la vida quotidiana: el sol com una taronja gran, la lluna com una barqueta o una talladeta de meló…

Aquestes històries permeten xiquets i xiquetes gaudir del llibre abans de saber llegir. Les converses sobre el seu contingut i la memorització de les rimes són elements introductoris interessants que poden completar-se amb uns recursos didàctics presents a final del llibre.