Llibre

Murmuris i crits (Cartes a Mireia)

Tàndem ()

ISBN: 978-84-8131-378-9

Disseny portada i interior: Estudi Paco Bascuñan

Més informació sobre aquest llibre:

Sota l’epígraf d’assaig juvenil, ens trobem amb un llibre de pensament dirigit bàsicament a joves però útil i interessant per a tot tipus de lector. Tracta la realitat del món actual, tant en aquells aspectes que impliquen individualment i directament la gent jove com en altres aspectes que els hi impliquen de manera més col·lectiva i global.

Es tracta d’un nou recull de cartes, aquesta vegada dirigides per l’autora a la seua filla Mireia, on endinsa la mirada en la condició humana en un món globalitzat i tecnificat que manté escandaloses desigualtats socials, injustícies i insatisfaccions.

Amb un to didàctic i un estil intimista, el llibre està dividit en tres parts. En la primera l’autora s’aproxima al món personal pròxim a la gent jove, com ara la sexualitat, les drogues o el món de l’oci en general , per tractar també de l’evolució familiar i la problemàtica del món de l’estudi i del món del treball.

En la segona part es plantegen reflexions davant de fenòmens com ara: els nacionalismes, la societat de consum, la immigració, la publicitat, la política globalitzada, la guerra i el terrorisme.

En la tercera part parla de diferents moviments ciutadans i socials, així com de les causes que defenen. Tot partint de les reflexions apuntades, el llibre és un cant al compromís i, sobretot a l’esperança en una joventut que segueix lluitant pels valors que ens fan vertaderament humans.