Llibre

Uns papers en una capsa

Bromera ()

ISBN: 978-84-7660-208-9

Il·lustracions per Joan Arocas

Més informació sobre aquest llibre:

Novel·la juvenil d’aventures i misteri.

Algú llança per la finestra del tren una revista. Sara Monroig presència aquest llançament i s’interessa pel fet. Intueix que allò té algun significat i aviat s’adona que hi ha algú que demana ajuda. Preocupada per aquesta situació convenç els seus germans i uns amics a fi d’iniciar un seguit d’actuacions que conduisquen a la resolució dels problemes que afecten a Maria, la persona que demana ajuda perquè es troba segrestada. I és així com una colla d’adolescents es veuen abocats a realitzar dues investigacions, una de tipus policial i una altra de tipus històric, per tal de descobrir el misteri que contenen uns papers antics relacionats amb Maria, que els amics han trobat.

Els fets narrats tenen lloc a diversos pobles de La Marina Alta i és per això que l’entorn d’aquesta comarca, així com referents històrics, queden inserits en l’aventura de manera natural i interessant i es barregen amb accions intrigants i amb alguna situació amorosa.

Els personatges que hi apareixen són variats i tenen un toc molt humà i entranyable que fa que el lector s’hi identifique i s’apassione per allò que els hi passa.