Llibre

Els contes de Marc: Feliç Aniversari

Edicions 96 ()

ISBN: 978-84-92763-50-4

Il·lustracions per Mara Pastor Granell

Feliç aniversari és el tercer llibre d’una col·lecció que du per nom Els contes de Marc. Es tracta d’un seguit d’històries breus adreçades bàsicament a xiquets i xiquetes d’entre dos i sis anys.

Unes il·lustracions tendres i plenes de detalls suggeridors, acompanyen el text, sempre en forma de rimes. Ambdós elements ens mostren el dia a dia del protagonista i motiven a conéixer les seues descobertes i les seues vivències i emocions.

En aquest tercer llibre, Marc assisteix a la festa d’aniversari de diferents amics que compleixen respectivament dos, tres, quatre, cinc, sis, i set anys. La celebració conjunta permet implicar en la història lectors i lectores de diferents edats. Per a tots Marc té una rima de felicitació com ara:

Quants anys tens?
En tinc tres.
Et felicite amb un bes.

Aquestes històries permeten xiquets i xiquetes gaudir del llibre abans de saber llegir. Les converses sobre el seu contingut i la memorització de les rimes són elements introductoris interessants que poden completar-se amb uns recursos didàctics presents a final del llibre.