Política de privadesa

Aquest document de política de privadesa descriu com es recopila i s’utilitza la vostra informació personal quan visiteu https://carmemiquel.com (el «lloc»).

Qui som

La proprietària del lloc es Carme Miquel i Diego.

El lloc està desenvolupat i mantés per Guillem Andreu Muñoz (https://guillemandreu.com).

Quines dades personals recollim i per què

Fitxers de registre

Els fitxers de registre segueixen les accions que es produeixen al lloc i recopilen dades que poden incloure la vostra adreça IP, tipus de navegador i versió, proveïdor de serveis d’Internet, pàgines de referència i sortida, així com la data i hora. Els fitxers de registre ens ajuden a detectar possibles errors i a mitigar i prevenir atacs maliciosis dirigits al lloc

Contingut incrustat d’altres llocs web

Alguns articles en aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir les vostres dades, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Utilitzem analítiques web per ajudar-nos a millorar el lloc i el seu contingut, així com per a optimitzar el lloc per als nostres visitants.

Amb qui compartim les vostres dades

Utilitzem Google Analytics per a ajudar-nos a entendre quines pàgines son visitades i quin us es fa del lloc web. Podeu llegir més sobre la manera en que Google utiliza aquesta informació: Privadesa i protecció de les dades de Google Analytics. També podeu desactivar Google Analytics al vostre navegador: Complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics.

Utilitzem les analítiques de Jetpack proporcionades per Automattic. Podeu llegir més sobre la manera en que Automattic utilitza aquesta informació: Avís de privadesa dels visitants als llocs usuaris de serveis d’Automattic.

Quant de temps retenim les dades

Els fitxers de registre s’eliminen automàticament de forma regular, no es fan còpies dels fitxers de registre.

Canvis a la política de privadesa

Podem actualitzar aquestes polítiques de privadesa de tant en tant per reflectir, per exemple, els canvis a les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o normatius.

Contacte

Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, si teniu alguna pregunta o si voleu fer una reclamació, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a [email protected].